Ceainic

Ceainic din sticla cu infuzor din otel inoxidabil, cu capac si maner de plastic.

Ceainic din sticla 700 ml

Prezentare produs:

Ceainic din sticla cu infuzor din inox inoxidabil – 700 ml.

Pret:

Ceainic din sticla 700 ml – 25.00 ron/buc

Ceainic din sticla cu infuzor din otel inoxidabil, cu capac si maner de plastic.

Caracteristici:

  • Capacitate 700 ml,
  • Model unic, Practic & Elegant,
  • Sticla transparenta,
  • Infuzor din otel inoxidabil, usor de curatat,
  • Indicat pentru infuzarea ceaiului si a cafelei,

 

Informatii utile:

Inainte de prima utilizare este de preferat sa se spele cu o solutie de otet 10& sau acid citric.

  • Se foloseste cu grija pentru a se evita spargerea sticlei,
  • Sticla rezista la temperaturi de pana la 110 grade,
  • Nu se foloseste direct pe flacara.

Intretinere: se spala manual.

Mod de folosire:

Se pun ingredintele de ceai (frunze, flori, pliculete, etc…) sau cafeaua in interiorul infuzorului si se toarna apa fierbinte pana la acoperirea acestora. Se inchide capacul si se lasa la infuzat 3-5 minute, dupa care se poate consuma.


Ceainic din sticla 1250 ml

Prezentare produs:

Ceainic din sticla cu infuzor din inox inoxidabil – 1250 ml.

Pret:

Ceainic din sticla 1250 ml – 34.00 ron/buc

Ceainic din sticla cu infuzor din otel inoxidabil, cu capac si maner de plastic.

 

Caracteristici:

  • Capacitate 1250 ml,
  • Model unic, Practic & Elegant,
  • Sticla transparenta,
  • Infuzor din otel inoxidabil, usor de curatat,
  • Indicat pentru infuzarea ceaiului si a cafelei,

 

Informatii utile:

Inainte de prima utilizare este de preferat sa se spele cu o solutie de otet 10& sau acid citric.

  • Se foloseste cu grija pentru a se evita spargerea sticlei,
  • Sticla rezista la temperaturi de pana la 110 grade,
  • Nu se foloseste direct pe flacara.

Intretinere: se spala manual.

Mod de folosire:

Se pun ingredintele de ceai (frunze, flori, pliculete, etc…) sau cafeaua in interiorul infuzorului si se toarna apa fierbinte pana la acoperirea acestora. Se inchide capacul si se lasa la infuzat 3-5 minute, dupa care se poate consuma.